Android Türkçe Yama DuckTales Remastered Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde portagas tarafından oluşturulan DuckTales Remastered Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 208 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı DuckTales Remastered Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Medcore

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
763
3,203
93

Selam arkadaşlar DuckTales Remastered oyununu Ps3 için Türkçe'ye çevirmiştim.
Android içinde port ettim. Keyifli oyunlar dilerim :)

OYUN HAKKINDA
WayForward Technologies tarafından geliştirilen ve Capcom tarafından yayınlanan oyun, orijinal yapımın eğlenceli

oynanış mekaniklerini korurken görsel ve işitsel olarak çağ atlatmıştır. Oyunda Varyemez Amca (Scrooge McDuck) ve
yeğenleri (Huey, Dewey, Louie) ile birlikte dünyanın dört bir yanındaki gizli hazineleri bulmak için
büyük bir maceraya atılır

KURULUM
-Rar'dan çıkan klasörü android/obb içine atın ve apk dosyasını kurup oyuna girin.

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

cndbbgrtln

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2018
60
290
53

Android i[Gizli içerik]çinde port ettim. Keyifli oyunlar dilerim :)

OYUN HAKKINDA
WayForward Technologies tarafından geliştirilen ve Capcom tarafından yayınlanan oyun, orijinal yapımın eğlenceli

oynanış mekaniklerini korurken görsel ve işitsel olarak çağ atlatmıştır. Oyunda Varyemez Amca (Scrooge McDuck) ve
yeğenleri (Huey, Dewey, Louie) ile birlikte dünyanın dört bir yanındaki gizli hazineleri bulmak için

KURULUM
-Rar'dan çıkan klasörü android/obb içine atın ve apk dosyasını kurup oyuna girin.

[Gizli içerik]
Harikasınız teşekkürler
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

OYUN HAKKINDA

KURULUM

[Gizli içerik]
Apk yüklenmiyor malesef. Full Apk 2.0.0 versiyonu buldum mod menü var. Ama ingilizce tabi

Son düzenleme:

cndbbgrtln

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2018
60
290
53

OYUN HAKKINDA

KURULUM

[Gizli içerik]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Android 16 da dahi çalışan full apk. Yamayı buna uygulamanız mümkün mü rica etsem😬

kayzer_sozee

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 1, 2012
392
238
43
Bu oyun benim için çok ayrı bir önemi var eski versiyonu çocukluğumun macera oyunu kütüphanemde durur. Çok teşekkür ediyorum çocukluğum aklıma geldi ahh ahhh 16 bit sega snes comix Zone

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
763
3,203
93
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Android 16 da dahi çalışan full apk. Yamayı buna uygulamanız mümkün mü rica etsem😬
İndirdim deneyeceğim :)

Bu oyun benim için çok ayrı bir önemi var eski versiyonu çocukluğumun macera oyunu kütüphanemde durur. Çok teşekkür ediyorum çocukluğum aklıma geldi ahh ahhh 16 bit sega snes comix Zone
Sevindim adınıza, keyifli oyunlar dilerim :)